Z veseljem vam sporočamo, da bomo v okviru aktivnega državljanstva in ID (naravoslovne vsebine) organizirali ekskurzijo v Velenje, in sicer v ponedeljek, 29.5.2023.

Dijaki boste odšli na avtobus ob 9.14. Na glavno avtobusno postajo Velenje boste prispeli ob 9.49. Večina dijakov ima svoje avtobusne karte. Tisti pa, ki je nimate, stroške prevoza do Velenja krijete sami.

Na glavni avtobusni postaji se dobimo ob 9.50. Pot bomo peš nadaljevali do Velenjskega gradu, kjer bo sledila kratka predstavitev muzeja. Po končanem ogledu se bomo odpravili do Velenjskega jezera in v okolici izvedli naravoslovni dan. Zraven imejte peresnico s pisali.

Ekskurzijo bomo zaključili ob 13.30, ko se boste dijaki odpravili na avtobus in odšli domov.

Vsak dijak je dolžan upoštevati navodila učiteljev. Oblecite se vremenu primerno. V primeru dežja imejte s seboj dežnike in obujte nepremočljivo obutev.

Spremljali vas bomo profesorji: Andrej Klobčar, Bogomir Likar in Špela Matavž.

Želimo vam veliko vedoželjnosti, iskrivosti in dobrega razpoloženja!

Zapisala:                                                                                                                 Ravnatelj:

Špela Matavž                                                                                                        Bernard Kresnik

Dostopnost